Ružomberok, Majere 1

Po - Pia | 9:30 - 16:00

+421 948 014 565

Po - Pia | 9:00 - 17:00

info@fatramedia.sk

Odpoveď tak rýchlo, ako je to možné!

Online objednanie
reklamnej výroby

Prinášame vám naše nové služby ešte rýchlejším a jednoduchším spôsobom vďaka možnosti online kalkulácie a objednávky. Naša tlačiareň sa špecializuje na poskytovanie komplexných služieb, kde dôraz kladieme na kvalitu, rýchlosť a výhodné ceny. V rámci našej ponuky nájdete širokú škálu tlačových riešení vrátane maloformátovej a veľkoformátovej tlače, ako sú napríklad bannery, reklamné plachty, samolepiace fólie, dosky s potlačou, či tlač letákov, pozvánok, vizitiek a brožúr. Objednajte si u nás teraz a premeňte svoje kreatívne nápady na skutočnosť.

Hlavné kategórie

fatramedia pro img bez modrej 1 1 FatraMedia

FatraMedia ESHOP

Profesionálna tlač – Kvalita, rýchlosť, výhodné ceny

FatraMedia ponúka široké spektrum tlačiarenských služieb dostupných online. Špecializujeme sa na reklamnú tlač, potlač textilu a výrobu personalizovaných darčekových predmetov, ako sú hrnčeky či tričká. Naša ponuka zahŕňa všetko od letákov a brožúr po veľkoformátové tlače reklamných bannerov a samolepiacich fólií.

Objednajte jednoducho cez náš eshop, využite rýchly online kalkulátor a užívajte si bezproblémové doručenie po celom Slovensku. S dôrazom na kvalitu a férové ceny sme vaším spoľahlivým partnerom pre tlač.

Spokojní klienti

Naša spoločnosť sa špecializuje na DTF tlač (Direct to Film), ponúkame nielen dodanie transférov, ale aj kompletnú potlač textilu. Vďaka najmodernejším technológiám dosahujeme vysokokvalitné a trvácne výsledky. Poskytujeme rýchle a flexibilné služby na mieru vašim potrebám, či už ide o malé alebo veľké objednávky. Naša DTF tlač je ideálna pre rôzne druhy textilu, pričom zaručuje živé farby a precízny prenos detailných dizajnov.

Výroba bannerov

od 7,5€/m²

Získajte reklamné bannery a plachty na mieru presne podľa vašich predstáv!

Ponúkame rôzne materiály, vrátane liatych a reflexných bannerov, ktoré zaručujú vysokú viditeľnosť dokonca aj za nočných podmienok. Či už potrebujete reklamné plachty alebo bannery, naše produkty sú ideálne na efektívnu reklamu a propagáciu. Využite našu kvalitnú tlač a rýchle doručenie. Objednajte si už dnes a zaistite si profesionálne reklamné riešenia!

Hľadáte spoľahlivé a kvalitné reklamné bannery či plachty? Naša firma sa špecializuje na výrobu a tlač reklamných bannerov, ktoré spoľahlivo pritiahnu pozornosť vašich zákazníkov. Naše produkty sú ideálne pre rôzne druhy reklamných kampaní – od billboardov vo vonkajšom prostredí po vnútorné výstavné stánky.

Zvoľte si výrobu bannerov u nás a máte na výber rôzne materiály a rozmery. Vďaka našim moderným technológiám vám garantujeme vysokú kvalitu tlače a dlhú životnosť každého produktu. Získajte cenovú ponuku okamžite a objednajte jednoducho online prostredníctvom nášho e-shopu.

Chcete, aby vaša značka vyčnievala? S našou veľkoformátovou tlačou to dosiahnete! Ponúkame tlač reklamných bannerov, samolepiacich fólií, plagátov, a dosiek s potlačou vo vysokom rozlíšení, ideálne pre vonkajšiu aj vnútornú reklamu. Naše produkty sú navrhnuté tak, aby vydržali náročné podmienky a poskytli maximálnu viditeľnosť. Či už potrebujete veľký banner na podujatie, alebo pútavé grafiky pre vašu prevádzku, garantujeme kvalitnú a rýchlu realizáciu. Objednávajte pohodlne online a získajte reklamu, ktorá zaujme!

Potlač reklamného textilu

Online editor

Oživte svoj štýl originálnym reklamným textilom s potlačou! Ponúkame profesionálnu potlač na tričká, mikiny, zástery a ďalšie textilné výrobky, s možnosťou prispôsobenia dizajnu podľa vašich predstáv. Upútajte pozornosť unikátnymi dizajnmi a využite našu rýchlu online kalkuláciu pre jednoduchú a pohodlnú objednávku. Sme tu pre vás, aby sme premenili vaše nápady na skutočnosť. Ak máte špeciálne požiadavky, neváhajte nás kontaktovať!

V našom editore si viete vytvoriť rýchlo a jednoducho dizajn a vytvoriť efektívne objednávku pre základné počty, pokiaľ potrebujete viacero druhov oblečenia či väčšie množstvá neváhajte nás kontaktovať pre individuálnu cenovú ponuku.

zľavy do 15%

Tlač foto obrazov

Tlač
foto
obrazov

od 20€

Objednajte si u nás vytlačenie foto obrazu na plátno! Foto obraz je napnutý na drevenom ráme bez okrajov rovnako ako obrazy vďaka čomu dokonale vynikne všade kde ho zavesíte!

Máte záujem o iné predmety a potlač ako ste našli v našej ponuke?

Výroba na mieru

Pracovná doba

9:00 – 17:00
Pondelok – Piatok

Adresa prevádzky

Majere 1
Ružomberok

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.