Ružomberok, Majere 1

Po - Pia | 9:30 - 16:00

+421 948 014 565

Po - Pia | 9:00 - 17:00

info@fatramedia.sk

Odpoveď tak rýchlo, ako je to možné!

Perosnalizované
darčekové a dekoračné predmety

Vyberte si z našej širokej ponuky darčekových predmetov, ktoré prinesú osobný dotyk do každej situácie. Ponúkame kvalitné tričká, mikiny, zástery, tašky a vrecká s vaším vlastným dizajnom. V našom eshope nájdete aj hrnčeky, fľaše a foto obrazy, ktoré môžete ľahko personalizovať podľa svojich predstáv. Či už hľadáte originálny darček pre blízkeho, alebo chcete propagovať svoju značku, u nás nájdete všetko, čo potrebujete na vytvorenie nezabudnuteľného darčeka.

zľavy do 15%

Tlač foto obrazov

Tlač
foto
obrazov

od 20€

Objednajte si u nás vytlačenie foto obrazu na plátno! Foto obraz je napnutý na drevenom ráme bez okrajov rovnako ako obrazy vďaka čomu dokonale vynikne všade kde ho zavesíte! 

Potlač
oblečenia
A iného textilu

Online editor

Hľadáte darčeky, ktoré skutočne vyniknú? Ponúkame potlač na tričká, mikiny, športové tričká, zástery, polokošele, tašky, vrecká, ale aj hrnčeky, smaltované hrnčeky a fľašky. Vytvorte personalizované darčeky s vlastnými dizajnmi, ktoré potešia a zanechajú dojem. S našou jednoduchou online kalkuláciou a rýchlou objednávkou je proces úplne bezproblémový. Ak hľadáte niečo špeciálne, neváhajte nás kontaktovať – radi vám pomôžeme.

V našom editore si viete vytvoriť rýchlo a jednoducho dizajn a vytvoriť efektívne objednávku pre základné počty, pokiaľ potrebujete viacero druhov oblečenia či väčšie množstvá neváhajte nás kontaktovať pre individuálnu cenovú ponuku.

Vankúš srdce

Dostupné

Od: Original price was: 10,00€.Current price is: 8,50€.

Na vankúš v tvare srdca si môžete vytvoriť potlač s akýmkoľvek textom alebo obrázok.

Vankúš v tvare srdca o veľkosti 40x40cm.

Vankúš štvorcový

Dostupné

Od: Original price was: 10,00€.Current price is: 9,00€.

Vytvorte si vlastný vankúš v tvare štvorca s originálnou potlačou! Tento biely vankúš o veľkosti 40×40 cm je ideálny na personalizáciu – môžete si naň vytlačiť ľubovoľný text, fotografiu alebo grafiku a vytvoriť tak jedinečný kúsok pre svoj domov alebo ako darček pre blízkych. Potlačte ho podľa vašich predstáv a dodajte každému priestoru osobitý štýl. Maximálna plocha potlače je 29×29 cm, takže možnosti sú nekonečné!

Máte záujem o iné predmety a potlač ako ste našli v našej ponuke?

Výroba na mieru

Pracovná doba

9:00 – 17:00
Pondelok – Piatok

Adresa prevádzky

Majere 1
Ružomberok

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.