Ružomberok, Majere 1

Po - Pia | 9:30 - 16:00

+421 948 014 565

Po - Pia | 9:00 - 17:00

info@fatramedia.sk

Odpoveď tak rýchlo, ako je to možné!

Flaša turistická 600ml

Vytvorte si vlastnú kovovú turistickú fľašu s originálnou potlačou! Táto biela hliníková fľaša s objemom 600 ml je ideálnym spoločníkom na turistiku, do prírody či každodenné aktivity. S univerzálnym uzáverom na závit a praktickou karabínou na prichytenie je fľaša funkčná a štýlová zároveň. Personalizujte si ju vlastným dizajnom, logom alebo fotografiami a vytvorte si fľašu, ktorá bude jedinečná!

Pre odovzdanie súborov treba stlačiť tlačidlo NAHRAŤ VYBRANÉ SÚBORY!

(pokiaľ ste súbory odovzdali správne nezobrazuje sa tlačítko NAHRAŤ)

Dostupné na objednávku

Editor dizajnu

Od: Original price was: 12,00€.Current price is: 10,50€.

 
Základná cena(od): 12.00  10.50 
Cena potlače sa vypočítava automaticky v editore
Popis

Naša kovová turistická fľaša kombinuje praktickosť s možnosťou vlastnej potlače, čo ju robí ideálnym spoločníkom na turistiku, športové aktivity či každodenné používanie. Táto hliníková fľaša s objemom 600 ml je dostatočne veľká, aby vás udržala hydratovaného na vašich výpravách, ale zároveň ľahká a kompaktná, čo uľahčuje jej prenos.

Vďaka univerzálnemu uzáveru na závit, ktorý nájdete na väčšine turistických fliaš, je fľaša jednoducho použiteľná a bezpečná proti vyliatiu. Súčasťou uzáveru je aj krúžok s karabínou, takže si ju môžete pohodlne pripevniť na batoh, opasok alebo športové vybavenie a mať ju vždy po ruke. Fľaša je navrhnutá s dôrazom na funkčnosť a odolnosť, čo ju robí ideálnou voľbou pre dobrodruhov.

Fľaša ponúka dostatočne veľkú plochu na potlač – 18 cm x 11,5 cm, čo znamená, že si ju môžete prispôsobiť podľa vlastných predstáv. Či už sa rozhodnete pre logo vašej firmy, motivačné texty, alebo osobné fotografie, táto fľaša sa stane jedinečným doplnkom vášho turistického vybavenia.

Je tiež skvelou voľbou ako reklamný predmet pre firmy – s personalizovanou potlačou bude vaša značka viditeľná na každom kroku. Kovové turistické fľaše sú trvácne, praktické a ideálne pre aktívnych ľudí, ktorí hľadajú spoľahlivé riešenia pre hydratáciu na cestách.


Technické špecifikácie:

  • Farba: biela
  • Objem: 600 ml
  • Plocha potlače: 18 cm x 11,5 cm
  • Výška: cca 21 cm
  • Materiál: hliník
  • Uzáver: univerzálny závit s krúžkom a karabínou na prichytenie
Ako pripraviť a vytvoriť grafický návrh

V našom editore je veľmi jednoduché vytvoriť návrh.
Odporúčame si vždy pred vkladaním vlastných obrázkov pozrieť aký je veľký a teda či je dostatočne veľký. Bežne pokiaľ je malý a rozmazaný na monitore počítača alebo mobilu  tak je obrázok dosť nevhodný na tlač keďže jeho nízke rozlíšenie sa po tlači prejaví ešte viac.  Ideálne si skúste obrázok otvoriť a pozrieť či sa na počítači otvorí na celú alebo aspoň väčšinu obrazovky, prípadne či keď ho problížite je ako tak ostrí a nie moc rozmazaný.

V editore už jednoducho nahráte obrázok(formát PNG, JPG alebo SVG, pokiaľ máte pdf dá sa vložiť iba cez nahrávanie súborov keďže sa nejedná o obrázok) a umiestnite ho kam potrebujete, prípadne iné prvky grafiky ktoré môžete vložiť priamo z nášho editora.

Pokiaľ máte už vytvorený komplexnejší dizajn alebo nejaký podklad s ktorým sa potrebujete poradiť alebo ho upraviť, nahrajte ho pred vojdením do editora cez nahrávanie súborov hornej časti produktu.

Tričká, mikiny a iný textil. 
Používame modernú technológiu DTF kde sa používa digitálna tlač na transférový hárok a následne sa pod tlakom a teplom zalisuje na textil. Grafika pre taký typ potlače má určite špecifikácie a to hlavne pokiaľ chcete mať napríklad nápisy alebo iné prvky vytlačené farbou len tam kde má byť. Pokiaľ vkladáte texty a prvky z editora je všetko v poriadku, treba iba myslieť na to že pokiaľ sú linky, krúžky, bodky, čiarky a ďalšie prvky tenšie ako 1mm môže sa stať že vám veľmi krátko vydržia a rýchlo sa odperú, prípadne budú tak tenké že na textile vôbec nebudú držať a už dostanete potlač bez takýchto prvkov. Pokiaľ vkladáte vlastné obrázky s priehľadným pozadím, uistite sa že majú vysoké rozlíšenie a že okraje k priehľadnému pozadiu nemajú čiastočnú priehľadnosť alebo prechod v priehľadnosti inak bude mať grafika biele orámovanie keďže každý jeden bod, aj takmer úplne priehľadný bude mať podtlačenú bielu farbu ktorá je pre tlač nevyhnutná a až na ňu sa tlačí farba ktorú má grafika či obrázok. (viac nájdete aj v časti DTF tlače ktorá sa nachádza na našej stránke a objednávajú sa tam DTF transféry pre agentúry) Taktiež pokiaľ má váš obrázok biele pozadie a chcete ho dať na biele tričko alebo čierne pozadie na čierne tričko, tak to neodporúčame keďže vždy bude vidieť že daná farba nie je rovnaká ako farba textilu a aj povrch je rozdielny, preto odporúčame pozadie vymazať alebo nás požiadať o odstránenie.

Hrnčeky, fľaše, vankúše a iné predmety so sublimačnou potlačou.
Tu je príprava oveľa jednoduchšia, v podstate sa treba zamerať iba na veľkosť obrázka, teda aby mal dostatočné rozlíšenie a aby texty a prvky boli dosť veľké a čitateľné. Pri vankúšoch treba rátať s nižšou zreteľnosťou kvôli textúre materiálu, preto nie je úplne vhodné použiť malé objekty a texty, ale technologicky to nie je problém.

Ďalšie informácie
Hmotnosť 0,3 kg
Farba

Objem

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.